Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-26-2004, 09:20 AM   #1
ddeca
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 73
Default Definitve guide to start eggdrop from ioFTPD.

Okey i just upgraded to 5.8.4r and after that my bat file to start the stupid "windrop" didnt work no more....

I am really pissed right now..
Does anyone know what's been changed??
Worked perfekt with 5.2.15r

Someone who got it runnig maybe could add how they did it in the KB on the site (also stating there OS and ioFTPD version).
Iam running w2k advanced (eng) as OS

pasting my (used to work) bat file..

Code:
@echo off
c:\windrop\pslist eggdrop > nul
IF ERRORLEVEL 1 GOTO con
ECHO BOT STILL RUNNING (DiD NOTHiNG)
GOTO END
:CON
cd c:\Windrop
start hidewndw /r /n 'c:\windrop\eggdrop.exe -nt eggdrop.conf'
ECHO BOT DOWN (RESTARTiNG iT)
cd c:\ioftpd\scripts
:END
EXIT
ddeca is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 09:31 AM   #2
MIC_vBa
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 37
Default

have the same batch file ...

but i have another one which calls that .bat ... so it works fine for me
MIC_vBa is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 09:34 AM   #3
ddeca
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 73
Default

Okey... I reply to myself...

Found out what the problem was...

It was an envoiremnt entry that was missing..
I just added the ones i had in the old ioftp.env
and it works now...

Will check later wichone it was.. but i got to go now...
ddeca is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 10:17 AM   #4
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

systemroot
http://www.ioftpd.com/kb/view.php?kbid=67
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2004, 04:43 AM   #5
oldhouse80
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2003
Posts: 37
Default

Anyone know why my eggdrop stops running after 1 second if i launch it using the bat file wtih a site command?

env file:
REALPATH=%[environment(PATH)]
PATH=%[$path]
SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
WINDIR=%[environment(WINDIR)]
oldhouse80 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2004, 07:03 AM   #6
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

try removing WINDIR=%[environment(WINDIR)] and replacing SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)] with SYSTEMROOT=C:\WINDOWS
it worked great here when I did this.
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2004, 04:14 AM   #7
oldhouse80
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2003
Posts: 37
Default

Nada. No way to make it boot with a site command, nor scheduler or service I can just boot it manually, or in auto startup list of windows.
When i try site command or any other type of start, all i get is that eggdrop seems to load 1 or 2 second and then crashes, as i can see in task manager...
oldhouse80 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bat, bot, goto, start, work

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:52 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)