Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-25-2005, 05:38 AM   #1
Woozeu
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
Question site wipe weird behavior

using ioA2.0.0B i have something that bugs me:
i cannot wipe directories without space in dirname


[11:31:01] [R] SITE WIPE test.folder.towipe
[11:31:01] [R] 550 Command failed.

[11:31:31] [R] RNFR test.folder.towipe
[11:31:32] [R] 350 File exists, ready for destination name.
[11:31:32] [R] RNTO test.folder towipe
[11:31:32] [R] 250 RNTO command successful.

[11:31:55] [R] SITE WIPE test.folder towipe
[11:31:55] [R] 200--[Wipe]-------------------------------------------------------------------------
[11:31:55] [R] 200- Wiped: 1 dirs, 1 files, 2.39MB
[11:31:55] [R] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-


first wipe doesnt write anything to ioA.debug
second one reports the wipe :
02-25-2005 11:30:52 WIPE - Time to run command: 16ms

anyone encountered this one too?

using ioFTPD5.8.5r+ioA2.0.0.B+ioBananav20
TIA
Woozeu is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 06:00 AM   #2
Woozeu
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
Default

ok fixed

some iobanana misconfiguration :/

sry
Woozeu is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
command, site, wipe, [113155], [r]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GuildFTPd command set (import) Jesper Custom Commands 4 07-29-2011 12:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)