Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-16-2004, 10:51 AM   #1
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Should ioA display full path in request?
Never seen that before.

site request dididid
200--[Request]----------------------------------------------------------------------
200- Added request: dididid
200-c:\ioFTPD\site\ftp\_request\[REQ]-dididid
200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
200 Command successful.
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2004, 07:41 AM   #2
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

no it should not

Dunno if I forgot to remove something there or you got a special debugversion. Try disable debug and see if its still there.
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2004, 08:47 AM   #3
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

still there when debug is off
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2004, 06:14 PM   #4
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

ok then after asking others to test as well the conclusion is...

1. You got a NON official release of ioA. These should never be used!!!

2. You got some other script running on same event.
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 08:35 PM   #5
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Non official? hmm dunno but ive downloaded it from warc.mine.nu.

Will grab a new one and try it.

What do you mean by another script running on same event?
OnLogIn = EXEC ..\scripts\ioA\ioA.exe logon
Thats what ive got in my ini, nothing more is running on OnLogIn event.


EDIT:
Just added a complete new ioA 1.1.0(from warc.mine.nu) to ioftpd 5.8.2r(was useing 5.6.3r before) and same message when requesting. So an unofficial cant it be. Dunno what u mean as said about Events.
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 09:05 PM   #6
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

CTRL-F in ioFTPD.ini
'request'
u got any more script running on request = ... ?
You should have only ioA.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2004, 06:00 AM   #7
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

I do only have ioA who has request thingi.

request = EXEC ..\scripts\ioA\ioA.exe REQUEST
reqfilled = EXEC ..\scripts\ioA\ioA.exe REQFILLED
reqdel = EXEC ..\scripts\ioA\ioA.exe REQDEL

request = *
reqfilled = *

Thats the only request I have in my ioftpd.ini
Why is it always me who has some wierd errors
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 08:05 AM   #8
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Recently tested 5.8.4r with only! ioA 1.1.0 downloaded from warc.mine.nu and I have only changed all path in ioa.cfg to c:\ instead of d:\. Added only from ioA manual all ftp_custom_cmd and site_permissions and onlogin event according to ioA manual. Nothing else. And I still get full path. It shouldnt be possible if u say that your test sites doenst get this.

This is in the debug log
02-26-2004 13:57:54 REQUEST - Request_Field " -> "
02-26-2004 13:57:54 REQUEST - Request_Field " [%##] [%-10user] -> %request
02-26-2004 13:57:54 REQUEST - Found 0 requests


site request hej
200--[Request]----------------------------------------------------------------------
200- Added request: hej
200-c:\ioFTPD\site\request\[REQ]-hej
200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-


CWD request
250--[Request]----------------------------------------------------------------------
250- [001] [ioFTPD ] -> hej
250---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
250 CWD command successful.
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 09:45 AM   #9
Lathieza
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 13
Default

hmmz
got same here

[L] site request test-je
[L] 200--[Request]----------------------------------------------------------------------
[L] 200- Added request: test-je
[L] 200-c:\ftp\REQUESTS\[REQ]-test-je
[L] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[L] 200 Command successful.

ioftpd 582r ioa110 php-psio104 dzsbot11
Lathieza is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 10:11 AM   #10
romracer
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 25
Default

Quote:
[09:10:19] [R] 200--[REQUEST]----------------------------------------------------------------------
[09:10:19] [R] 200- Added request: test
[09:10:19] [R] 200-d:\ioFTPD\site\[REQ]-test
[09:10:19] [R] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
I've done some beta testing for you in the past WarC, figured I'd post mine too. Does it here as well and thats on a ioFTPD 5.6.3 system with 1.1.0. You know where to find me if you need me :P

Edit, heres my ioftpd.env

Quote:
ACCSPEED=%.4[speed]
COMSPEC=%[environment(COMSPEC)]
CREDITS=%[credits(mega)]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
FLAGS=%[$flags]
GID=%[$gid]
GROUP=%[$group]
GROUPS=%[group]
IDENT=%[$ident]
IP=%[$ip]
PATH=%[$path]
PWD=%[$pwd]
REALPATH=%[environment(PATH)]
SECTION=%[$sectionid]
SESSIONNAME=%[environment(SESSIONNAME)]
SPEED=%.[speed]
STATSSECTION=%[$statssection]
SystemDrive=%[environment(SystemDrive)]
SYSTEMPATH=%[$path]
SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
TAGLINE=%[$tagline]
UID=%[$uid]
USER=%[$user]
VIRTUALPATH=%[$pwd]
As you can see there's not much difference. It runs on a win2k3 box. I have a network drive in my VFS but thats not where I store request info or requests for that matter. I run ioB as my zipscript but it has no request functionality that I know of, at least nothing bound to commands. If you think of anything else that might be useful let us know.

Second edit, d:\ioftpd\site is the / (root) of my VFS, but no actual directories reside in \site. They are all stored on other drive letters in the VFS, including requests.
romracer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 01:36 PM   #11
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

That's not alot of info for WarC to go on. Anyways.. I currently use ioFTPD 5.6.3 and ioA 1.1.0.

Code:
[19:32:31] [L] site request test
[19:32:32] [L] 200--[Request]----------------------------------------------------------------------
[19:32:32] [L] 200- Added request: test
[19:32:32] [L] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
Works just fine here. Sounds like it could be a problem with enviroment variables. My ioftpd.env looks like this:

Code:
ACCSPEED=%.4[speed]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
FLAGS=%[$flags]
GID=%[$gid]
GROUP=%[$group]
GROUPS=%[group]
IDENT=%[$ident]
IP=%[$ip]
PATH=%[$path]
PWD=%[$pwd]
REALPATH=%[environment(PATH)]
SECTION=%[$sectionid]
SPEED=%.[speed]
STATSSECTION=%[$statssection]
SYSTEMPATH=%[$path]
TAGLINE=%[$tagline]
UID=%[$uid]
USER=%[$user]
VIRTUALPATH=%[$pwd]
ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe
SYSTEMROOT=C:\WINDOWS
SESSIONNAME=%[environment(SESSIONNAME)]
SystemDrive=%[environment(SystemDrive)]
CREDITS=%[credits(mega)]
I still have a couple of old vars in env. But it works. Check your /etc/ioftpd.env and tell us what differs for the one above.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 02:12 PM   #12
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

romracer, okay so only difference seems to be SYSTEMROOT.

Yours: SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
Mine: SYSTEMROOT=C:\WINDOWS

So first step would be for you to change yours to resemble mine.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 03:01 PM   #13
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Ive tryed to add yours(as test) to my enviroment variables to see if the problem resolves but same thing happens.

I just changed this to SYSTEMROOT=C:\WINDOWS -> SYSTEMROOT=C:\WINNT
odd is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 03:26 PM   #14
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

Okay, so SYSTEMROOT doesn't seem to be the problem. What else could it be? I'm on WinXP Sp1 btw.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 04:11 PM   #15
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

paste your ioA request config section. I'm pretty sure it's something about creating file or dir on site request...
Mouton is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dididid, full, ioa, path, request

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)