Old 08-31-2004, 07:58 AM   #1
Big
Disabled
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 46
Default got problem with ioZS

I explain :

i've created a directory at root /MP3/

i've done chmod 777 to allow upload.

So i try to upload one MP3 album.

SFV first :> sfv OK
NFo :> OK
files :> OK

when it's over i can see that sfv, nfo are delete and all mp3 are .missing 0byte files

then i reupload sfv file => it checks all the mp3s and says ok 100% complete although there isn't any mp3 in current dir !!!

for info i use 1.08 version.

i searched in ini file and help file but did not find how to set it correctly the most amazing thing is that on a friend server it works nicely ^^
Big is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 08:34 AM   #2
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

first upgrade to latest version its 2.03 now i think

www.iozs.com
jeza is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 08:35 AM   #3
Big
Disabled
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 46
Default

fixed, a *bleeping* "]" at the end of config file ^^

reboot and all is ok
Big is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 01:35 PM   #4
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

Watch your language please.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 02:27 PM   #5
Stardog
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 236
Default

Version 2.x would remove those config problems..
Stardog is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 02:37 PM   #6
Luke
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Default Wiiiwwiiee!!

What can i say

All works smoothly now. Faster too. Um, the buildin banfile function, does it remove within .zips aswell ? (clean thingy).

- IMDB -> dzsbot support ??
- Skinz -able support ?


Thanks again for a working script :banana:

Luke is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2004, 03:57 PM   #7
Stardog
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 236
Default Re: Wiiiwwiiee!!

Quote:
Originally posted by Luke
What can i say

All works smoothly now. Faster too. Um, the buildin banfile function, does it remove within .zips aswell ? (clean thingy).

- IMDB -> dzsbot support ??
- Skinz -able support ?


Thanks again for a working script :banana:
Yes the banfile is designed to clean crap from within the zips.
Stardog is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 05:13 AM   #8
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default MViDS

Hello!
I have a problem too:
When i upload a music video (they are ,mpg) i get problems.
It looks like it has checked it in some way, cause it creates a .missing file and says incomplete even though it´s complete.
I use latest version, and latest of ioFTPD
I use post delete option and rescan but i cant get it working :/

Otherwise it works excellent for me.

Thanks - maX1mus
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 10:44 AM   #9
Stardog
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 236
Default

It only creates .missing files if there was an .sfv file upped, otherwise it doesn't know what the filenames are going to be to even create the .missing files.

If you want to skip .mpg files, add it to the "Allowed file extensions" option. Then when an .mpg file is upped, it just skips it and says that it is allowed...
Stardog is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 02:15 PM   #10
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

Thank you!
Well it was already there (by default, .mpg,.mpeg etc)
But since i removed it from there it´s been working, so i´m holding my thumbs =)
(i guess it checked for the file since the sfv was ULéd but was told to skip the file (in this case .mpg) right? and therefore the result become missing and not complete although the file was there..

Thanks again
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2004, 05:04 PM   #11
Stardog
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 236
Default

Quote:
Originally posted by maX1mus
Thank you!
Well it was already there (by default, .mpg,.mpeg etc)
But since i removed it from there it´s been working, so i´m holding my thumbs =)
(i guess it checked for the file since the sfv was ULéd but was told to skip the file (in this case .mpg) right? and therefore the result become missing and not complete although the file was there..

Thanks again
hmm, yep that would be the case, if its in the allowed list, then it doesn't do any processing, it just exits...Maybe I could change that sometime to check and see if the file is allowed, and there is an .sfv file in the same folder, then check to see if that allowed file is listed in the SFV...but thats alot of extra code for something that probably rarely occurs..
Stardog is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
file, mp3, nfo, sfv, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)