Go Back   FlashFXP Forums > > > >

NeoXed's scripts nxAutoNuke, nxTools, etc.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-07-2006, 02:32 PM   #1
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default [FIXED] problem with invite cmd site invpasswd

I am having problems when I want to invite .. when I do site invite nick I get :

no invite password found for your FTP account.
Please set a password using "SITE INVPASSWD" <password>

and when I tried that SITE INVPASSWD <password> I get Acces denied

anyone know what the problem is ?
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 04:07 PM   #2
hukker
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 165
Default

you sure you set permission for site invpasswd in ioftpd.ini?

invite = !A *
invadmin = 1M
invpasswd = !A *
hukker is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 04:21 PM   #3
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by hukker
you sure you set permission for site invpasswd in ioftpd.ini?

invite = !A *
invadmin = 1M
invpasswd = !A *

yeah I did that
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 03:18 AM   #4
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Problems with your original post:

a) Provide the EXACT error message. Not your incorrect interpretation of the message (you spelled "access" wrong and there are different types of access errors).

b) We have no accurate information to work with (exact ioFTPD version and AlcoBot version, do not say "latest").

c) No ioFTPD.ini to inspect for mistakes (try attaching it to the thread or posting it to www.rafb.net/paste; but for god's sake, do not paste the entire thing into your post).
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:58 AM   #5
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by neoxed
Problems with your original post:

a) Provide the EXACT error message. Not your incorrect interpretation of the message (you spelled "access" wrong and there are different types of access errors).

b) We have no accurate information to work with (exact ioFTPD version and AlcoBot version, do not say "latest").

c) No ioFTPD.ini to inspect for mistakes (try attaching it to the thread or posting it to www.rafb.net/paste; but for god's sake, do not paste the entire thing into your post).


a) the excact error : 550 'SITE invpasswd': access denied.
and if I do /msg sitebot !invite <nick> : [INVITE] Incorrect username, password, or IRC host

b:) ioFTPD Beta 5.8.7r
php psio 0.1.5
bounty's cygwin eggdrop 1.6.17+ssl
Alcobot 1.0.0
mysql 5.0.18
mysql connector ODBC 3.51

c:) I paste these cmds into the ioftpd.ini

[FTP_Custom_Commands]

invite = TCL ..\scripts\siteInvite.tcl INVITE
invadmin = TCL ..\scripts\siteInvite.tcl ADMIN
invpasswd = TCL ..\scripts\siteInvite.tcl PASSWD

[FTP_Command_Permissions]
invite = !A *
invadmin = 1M
invpasswd = !A
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 02:39 AM   #6
hukker
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 165
Default

Have you tried running it with ioFTPD-beta5-8-5r?

Just remember to replace the ioFTPD.exe and that php4ts.dll to the old ones... I guess its worth a try testing out the older version.
hukker is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 03:03 AM   #7
hukker
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 165
Default

hrm I just noticed one thing
take a look at your permissions once more

your missing the "*" in "invpasswd = !A *"

the star is pretty important since it indicates all users, in this case it means all users but the A flag (anonymous flag), are allowed to execute the command.
hukker is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 12:48 PM   #8
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by hukker
hrm I just noticed one thing
take a look at your permissions once more

your missing the "*" in "invpasswd = !A *"

the star is pretty important since it indicates all users, in this case it means all users but the A flag (anonymous flag), are allowed to execute the command.
great !!! thnx man it's working great now ... I feel myself a little bit a fool for this little mistake
snatsert is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ftp, invite, invpasswd, password, site

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)