Old 01-06-2006, 08:39 AM   #1
PaRaNoiD_JaCK
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 101
Default Request output

This isnt a major bug really. The problem i have is the following:

Code:
[L] 250- 250- -------------------------------------------------------------------------
[L] 250-  ID# | Owner          | Request                                            
[L] 250- -------------------------------------------------------------------------
[L] 250-  004 | PaRaNoiD_JaCK  | Release.name-group ( 2w 25m) 
[L] 250- -------------------------------------------------------------------------
I get two 250- ftp codes on the header ouput

.ioFTPD.message in requests dir is the following:

Code:
%[execute(TCL ..\scripts\nxTools\nxRequest.tcl)(LIST)(250-)]
Text files for nxtools are all free of ftp codes before the output.

Requests.Header:

Code:
 -------------------------------------------------------------------------
  ID# | Owner          | Request                                            
 -------------------------------------------------------------------------
The problem only occurs on requests and not with latest new files.

PaRaNoiD_JaCK is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2006, 09:03 PM   #2
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Hmm that's odd, it worked here. I'm still using ioFTPD beta-5.8.5r here, which version are you using?

Code:
CWD /REQS
250- -------------------------------------------------------------------------
250-  ID# | Owner          | Request
250- -------------------------------------------------------------------------
250-| There are currently no requests.                                       |
250-'------------------------------------------------------------------------'
250-     '-----( Type 'SITE REQUEST <title>' to make a request. )-----'
250 CWD command successful.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2006, 08:03 AM   #3
PaRaNoiD_JaCK
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 101
Default

The same version. i`m going to have a better look to see if theres anything i`ve done that could cause this.

Edit: Found the problem. There was a space at the start of the ioftpd.message

Code:
 %[execute(TCL ..\scripts\nxTools\nxRequest.tcl)(LIST)(250-)]
Changed it to

Code:
%[execute(TCL ..\scripts\nxTools\nxRequest.tcl)(LIST)(250-)]
PaRaNoiD_JaCK is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
250-, ftp, id#, request, [l]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:53 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)