Go Back   FlashFXP Forums > > > >

NeoXed's scripts nxAutoNuke, nxTools, etc.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-28-2005, 01:59 AM   #1
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default can't get it started

hey there I got a problem loading alcobot and I get this error

[21:41] [☻AlcoBot☻] Starting...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Loading libraries...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Error :: Libraries - can't find package AlcoExt 0.3

I searched for that packaga but it is there
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 05:08 AM   #2
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

I think its under nxtools on the scripts page.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 03:21 PM   #3
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by EwarWoo
I think its under nxtools on the scripts page.

what do you mean with that ?? on the website ??

I have AlcoExt 0.3 at D:\Windrop\AlcoBot\libs\AlcoExt0.3 but when I start windrop it says

[21:41] [☻AlcoBot☻] Starting...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Loading libraries...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Error :: Libraries - can't find package AlcoExt 0.3
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 03:53 PM   #4
JoeBAR
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 42
Default

<sFinx> Sitebot answer: have him move the lib to the windrop\lib folder instead of inside the bot folder .. Dont hva axx to forum
JoeBAR is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 03:16 PM   #5
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by JoeBAR
<sFinx> Sitebot answer: have him move the lib to the windrop\lib folder instead of inside the bot folder .. Dont hva axx to forum

nope I tried it all , but nothing happends ....
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 06:08 AM   #6
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

no one else who can help me ?? I tried al solutions above
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 02:16 PM   #7
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

You haven't provided me with any useful information on how to reproduce the bug, because it works fine here.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 02:48 PM   #8
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by neoxed
You haven't provided me with any useful information on how to reproduce the bug, because it works fine here.

[21:41] [☻AlcoBot☻] Starting...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Loading libraries...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Error :: Libraries - can't find package AlcoExt 0.3

this is the error I get when I want to start . do you need more info ?
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 04:10 PM   #9
void4ever
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 27
Default

since thats exactly what you posted before yes he does need more info. Post up the versions of all the software your using. Scripts, bot, and what not. Version of OS could help. That would at least be a start. From there Neo will need to tell you what else he might want.

If you want an example go check my recent port about overwriting files. You'll notice i listed versions of everything, and given a small run down on what i've tried already.

Void4ever
void4ever is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2006, 03:55 PM   #10
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

ok I got these installed
ioftpd 5.8.4
alcobot 0.5.0
nx-ools1.0.0
php-psio


[21:41] [☻AlcoBot☻] Starting...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Loading libraries...
[21:41] [☻AlcoBot☻] Error :: Libraries - can't find package AlcoExt 0.3


maybee someone can make me a working one ??
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2006, 04:26 PM   #11
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Pasting the same error message every post doesn't provide any new information.

What would be useful is:
- The version of Windrop, including the patch level (e.g. v1.6.17).
- Where you downloaded the Windrop binary from or if you compiled it yourself.
- The version of Tcl that Windrop is using, including the patch level (e.g. v8.4.12).
- How you installed AlcoBot (what lines you added to eggdrop.conf and where you placed the AlcoBot directory).

And why are you using AlcoBot v0.5 when v0.6 is available?
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 03:53 AM   #12
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by neoxed
Pasting the same error message every post doesn't provide any new information.

What would be useful is:
- The version of Windrop, including the patch level (e.g. v1.6.17).
- Where you downloaded the Windrop binary from or if you compiled it yourself.
- The version of Tcl that Windrop is using, including the patch level (e.g. v8.4.12).
- How you installed AlcoBot (what lines you added to eggdrop.conf and where you placed the AlcoBot directory).

And why are you using AlcoBot v0.5 when v0.6 is available?

I got windrop v1.6.17 cygwin binary standard edition downloaded from http://windrop.sourceforge.net

cygwin 1005.18.0.0

the version of tcl (hope this is the correct one ) libtcl8.4.dll and patch level ??

alcobot is installed on c:\Windrop\AlcoBot\ and I place the line source AlcoBot/AlcoBot.tcl

lol dunno why I am using version 5.0 updating now
snatsert is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 05:53 PM   #13
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Try bounty's cygwin build of Eggdrop instead.

http://users.skynet.be/bounty/index2.html
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2006, 05:27 AM   #14
snatsert
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 61
Default

thanx people working now
snatsert is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error, libraries, loading, [☻alcobot☻], [2141]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)