Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-09-2004, 10:47 AM   #1
Delight
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 20
Default ioAUTONUKE.itcl

Hi all.
maybee someone can help me to get autonuke script working.

It is announcing on channel when a upload has been incomplete for X minutes, like:
[MP3] - AUTONUKE: SOMEDIR-GRP has not been completed within 11mins. It will be nuked once it is 20mins old

But no nuke will come, only this error:
04-10-09 17:30:47 Missing environement variable for KICKNUKE: SYSTEMPATH.

Here is my ioftpd.env file

ACCSPEED=%.4[speed]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
FLAGS=%[$flags]
GID=%[$gid]
GROUP=%[$group]
GROUPS=%[group]
REALPATH=%[environment(PATH)]
PATH=%[$path]
PWD=%[$pwd]
SECTION=%[$sectionid]
SPEED=%.[speed]
STATSSECTION=%[$statssection]
TAGLINE=%[$tagline]
UID=%[$uid]
USER=%[$user]
IDENT=%[$ident]
IP=%[$ip]
COMSPEC=%[environment(COMSPEC)]
SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
SESSIONNAME=%[environment(SESSIONNAME)]
SYSTEMDRIVE=%[environment(SYSTEMDRIVE)]
STATSSECTION=%[$statssection]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
CREDITS=%[credits(mega)]
STATSSECTION=%[$statssection]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
SYSTEMPATH=%[$path]
VIRTUALPATH=%[$pwd]
SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
WINDIR=%[environment(WINDIR)]
SERVICE=%[$service]
RATIO=%[ratio]

Is something missing in that or is there other problem?

Thanx in advance.
/Delight

ioFTPD-beta5-8-5r
ioBananav20
ioA.1.1.7

Edit: read the forum rules!
Delight is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2004, 01:04 PM   #2
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default

Well, its problem is accurately equal to mine: ioAUTONUKE put the warnings correctly in the channel (empty or incomplete directories) but no nuke...

Its ioftpd.env and the config is a little different of mine but, I believe, this is not the source of the problem...

My ioFTPD.env:

ACCSPEED=%.4[speed]
CREDITSECTION=%[$creditsection]
FLAGS=%[$flags]
GID=%[$gid]
GROUP=%[$group]
GROUPS=%[group]
IDENT=%[$ident]
IP=%[$ip]
PATH=%[environment(PATH)]
PWD=%[$pwd]
REALPATH=%[environment(PATH)]
SECTION=%[$sectionid]
SPEED=%.[speed]
STATSSECTION=%[$statssection]
SYSTEMPATH=%[$path]
TAGLINE=%[$unfo]
UID=%[$uid]
USER=%[$user]
VIRTUALPATH=%[$pwd]
COMSPEC=%[environment(COMSPEC)]
SYSTEMROOT=%[environment(SYSTEMROOT)]
SESSIONNAME=%[environment(SESSIONNAME)]
SYSTEMDRIVE=%[environment(SYSTEMDRIVE)]
CREDITS=%[credits(mega)]
WINDIR=%[environment(WINDIR)]
CREDIT=%.[credits(mega)]

My config:
ioFTPD-beta5-8-5r
ioBananav20
ioA.1.2.0

Thanks for any help...
MidasKing is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2004, 11:02 PM   #3
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default

Nobody have a solution... idea... help???
MidasKing is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2004, 01:09 PM   #4
Delight
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 20
Default Working good.

Quote:
Originally posted by MidasKing
Nobody have a solution... idea... help???
Reconfigured script and now it is working
Here is part of my ioAUTONUKE.itcl

set anuke(user) "sitebot"
set anuke(group) "SiteBot"
set anuke(mtab) "C:/ioFTPD/etc/default.vfs"
set anuke(muser) "sitebot"
set anuke(ioA) "C:\\ioFTPD\\scripts\\ioA\\ioA.exe"
set anuke(ioB) "C:\\ioFTPD\\scripts\\ioBanana\\ioBanana.exe"
set anuke(tag) "NUKED-"

###; exclude = dirs with those words won't be checked
###; maxtime = releases older than that (mins) won't be checked
set anuke(exclude) {"incomplete" "nfofix" "nfo.fix" "nfo.update" "dirfix" "dir.fix" "samplefix" "sample.fix" "repack" ".fix." "_fix_" "_sorted"}
set anuke(maxtime) 1440

###; enable or disable nuke/warn (1 = enable, 0 = disable)
set anuke(empty,nuke) 1; set anuke(missing,nuke) 1; set anuke(banned,nuke) 0; set anuke(allowed,nuke) 0;
set anuke(empty,warn) 1; set anuke(missing,warn) 1; set anuke(banned,warn) 0; set anuke(allowed,warn) 0

###; syntax: {"/section" statsection creditsection multiplier warnmins nukemins}
set anuke(empty,sections) {{"/MP3/????" 2 2 3 10 20}}
set anuke(missing,sections) {{"/MP3/????" 2 2 3 30 60}}
set anuke(banned,sections) {{"/MP3/????" 2 2 3 1 2}}
set anuke(allowed,sections) {}

set anuke(dateformat) "%m%d"
Delight is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2004, 09:03 PM   #5
SeVeN_2
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
Default

Same configuration and only announce that will be nuked ....

any idea ?
SeVeN_2 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2004, 04:07 AM   #6
typhon|wk
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 55
Default

where is posted ioautonuke.itcl ?

cant find ti
typhon|wk is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2004, 01:19 PM   #7
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Quote:
Originally posted by typhon|wk
where is posted ioautonuke.itcl ?

cant find ti
It's included with ioBanana v20.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2004, 04:36 PM   #8
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

For those who can't get nuke to work but have warnings, you should make sure you are using the latest ioA (1.1.7+ is ok) and that it is configured correctly.
It may not work when ioFTPD is running as a service (untested).
Anything that could prevent ioA from using ioFTPD's shared memory will also prevent the autonuker from nuking (bad, bad..).
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2004, 08:58 PM   #9
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default

My situation:

I'm using ioA 1.2.0;
ioA and ioAutoNUKE are configured correctly;
ioFTPD is running as a service...

but,
Quote:
Anything that could prevent ioA from using ioFTPD's shared memory will also prevent the autonuker from nuking
I don't understand if is possible or not because all the remaining portion is functioning correctly (less ioAutoNUKE)...
MidasKing is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2004, 01:38 AM   #10
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

As I said, running ioFTPD as a service and using ioAUTONUKE may not work.
Enable debug in ioA.cfg and check the debug log right after ioAUTONUKE tried to call ioA.exe.

But.. I don't run ioFTPD as a service and I don't know in what cases a script called from another tcl script (called by ioFTPD) could or couldn't use ioFTPD's shared memory. I would be glad to do some tests with you in a month when i will have more free time. Tell me if you're ok.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2004, 02:50 AM   #11
typhon|wk
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 55
Default

is it possible to get ioautonuke as a standalone script ?
typhon|wk is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2004, 03:09 AM   #12
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Maybe in a few weeks when i will have some time to recheck and pack my current version.. but it would be a foundation script.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2004, 05:05 AM   #13
typhon|wk
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 55
Default

ok

thx anyway
typhon|wk is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2004, 02:03 PM   #14
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default

OK!!!

I wait... no problem...
MidasKing is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
autonuke, missing, uid=%[$uid], upload, user=%[$user]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)