Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-03-2006, 11:44 AM   #1
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default error message ??plz help

[19:11] error error | E: Timeout of control connection after 30 sec.!

whats happend whith this error message idont know what its mean with it
can anyone say me whats this message it?? so i dont no what the problem is!11
sorry for my bad english i hope anyone understand me*gg* when i get the command !leechers or !who or !uploaders my server is hang up for this time(30s) and nothing goes



EwarWoo
Your bot can't connect to the site. Using ioBanana I'm assuming?
Make sure its using a working account, make sure you can connect to the account it uses yourself, without SSL (though SSL part could have changed, not used it in years).
Also would have been better posting in the section for Harms scripts for future reference




oh sorry for posting in the wrong section but i begin here and now mak the rest here*g*
yes im using iobanana my bot can connect to site without problem but to do this commands the error message is here the other commds(stats,free,request usw)going with no problems


ihave copied this posting to the right forum sorry fpr double post
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2006, 01:26 PM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

What version of ioBanana are you using?
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2006, 07:28 AM   #3
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

im using ioB V20
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2006, 02:19 PM   #4
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Please upgrade first: http://www.inicom.net/pages/en.ioftp...pts.php?id=141
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2006, 03:36 AM   #5
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

now i have upgrade my iob i now i have a next problem*ggg*the private messages isnt encrypt by blowfish and i don´t find the right way*g*with set is for the encrypt?in the normal chan are the message encrypt right

so by the command !bw comes this
[BW] Up: 0 @ 0.0kBps :: Dn: 0 @ 0.0kBps :: Idle: 0 :: Total: 0 @ 0.0kBps.
t thing its post the speed from server?whats wrong and its very slow to post this
!dn and !up is the same nothing do the bot
sorry my english are bad*gg*
b< these commands my server very slow to connect

Last edited by Easymann; 10-06-2006 at 04:00 AM.
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2006, 04:57 AM   #6
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Rather than using blowfish in individual scripts its more efficient and complete to just use a blowfish script on the bot.
I don't have a link to hand but it should be easy enough to find.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2006, 04:14 PM   #7
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

anyone can tell me whats the problem is here??
10-07-2006 23:10:10 Scheduler event 'AutoNuke' returned error.
i have upgrade my ioB and now became this message by the commend !aldn
an by the commend !dn is this [LEECHERS] :: 0 @ 0.0kBps. but users are onlin eon the servers
and other commands is the bot still say nothing plz help
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2006, 06:11 PM   #8
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Are you sure that your sitebot allowed / able to connect to your site?

Is your sitebot allowed to use all the SITE commands? You can check the sitebot's flags using SITE USER sitebot and add the required flag using SITE CHANGE sitebot FLAGS +1.

"10-07-2006 23:10:10 Scheduler event 'AutoNuke' returned error." has nothing to do with !aldn. This message appears when the autonuker isn't configured correctly. If you don't use the autonuker, please disable the related event in ioFTPD's scheduler (in ioFTPD.ini) and restart ioFTPD.

Setting the blowfish key is enough to enable blowfish encryption.

PS: Please take one or two more minutes each time you post to use proper English. Using paragraphs also helps others to understand what you've written.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2006, 05:11 AM   #9
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

ok at first big thx for your help!
i know my english is bad but in german anyone help me and i was four week to config the ioftpd with all the addons and i have so many problems with it*ggg*
Ihave now the big problem ready*gg*but one is not ok.
The bot works now fine with all commands but the private message is dont encrypt with blowfish by the older version from ioB was these line in iobanana.tcl
set ioBvar(encrypt_pm) 1
thats work fine but the new version dont have this
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2006, 11:31 AM   #10
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Which private message isn't encrypted? If the key is set, all communications between the sitebot and the users (channel or private message) should be encrypted.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 11:49 AM   #11
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

so when i give the command !help he opens an query window where the commands stand in and thes commands are not encrypt
18:42] <MW1970> +OK broAQ/DCFqH.
[18:42] <MW1970> +OK mDn5O/DVrc403VTW51NyQJp1f2uzy0Posc7/Ofoj/1jqwy7/d7MFj/etEOH/9dF0K1tM6Gh0XsZgm1v4PHe0ZdMF.0HIxr2/OYPi705bgGQ.
[18:42] <MW1970> +OK PmB4R1ZuJ5y/TuyFU.08yGa/
[18:42] <MW1970> +OK Sk0Qy/X/MT7.Gztin0B6L3D1OcaZ0/Yb/7Z0ftDmJ1QGG5L..e7cV.E2o3K.gRbK81RPuDm1
[18:42] <MW1970> +OK 0r3dz0dD0n6.vzl.a1MRpB6181WT50wbTWm/QrPSp.zuTcT.DoCG/.PTpsw/
[18:42] <MW1970> +OK JHmpk1hxnlY0MLg4H0tuNAy0AxZ4H/lJdlA1RI9YD/Abytz0O.GEB.NouBI.au0yc.6ouBl1


and the same is to all other commands where the bot open an query window so all commands in the chan is ok
Easymann is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 06:07 AM   #12
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Well, from my point of view, the text is encrypted. It's your irc client that isn't deciphering the text. Try to set the blowfish key for user 'MW1970' in your irc client.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 08:04 AM   #13
Easymann
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 47
Default

ok thanks now its going*ggg*sorry but i dont have find aout what the problen is big thx
Easymann is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bot, connect, error, message, posting

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)