Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-31-2005, 03:28 PM   #1
moreniu
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
Default pos-install bot configuration

hello!
I have installed the eggdrop in my server
I have the newest ioFTPD R version with ioBanana and ioA.

I want configure an irc channel to take all info from my ioftpd, about releases, changes, free space and a lot of things more.

but I never did nothing like that! (sorry)
my ioftp are working fine and very good. I instaled the windrop and this is working fine at the first time (I set up my username as "admin" and my pass to "1234" but when I try loggin again:


Quote:
Myioftpd (Eggdrop v1.6.18+nosharefix (C) 1997 Robey Pointer (C) 2005 Eggheads)

Please enter your nickname.
admin
You don't have access.


Connection to host lost.
after solve this i have curiouss questions.
anyone helpme?
moreniu is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2005, 03:41 PM   #2
foxmaster
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 31
Default

What are u trying to do..... logging in to the partyline or ioftpd??
and are u using ssl???
foxmaster is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2005, 03:55 PM   #3
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

1. telnet isn't a good idea. Prefer dcc chat connections.

2. How and where did you create your "admin" account ?
What hostmasks have you added to this account ?
Are you allowed to join the partyline ? You need the +p flag.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2005, 04:00 PM   #4
moreniu
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
Default

I just follow the script steps, they say to conect or via irc or via telnet, I conected at the first via telnet and it ask my pass.
like the eggdrop say I put "NEW", and after that it ask me to insert a new username, I put "admin" and after it ask a pass I put "1234".

I conected and I can use the .help and the others commands, but if i close the conect and try connect again via telnet with NEW or admin I cant.

and... how I conect via irc?

can help?
moreniu is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2005, 11:39 AM   #5
moreniu
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
Default

I fixed the last problem but now im conected in the irc and did /msg mybot hello, setup an pass, but i cant dcc chat with my bot, still "Waiting for acknowledgement...".

any help?
moreniu is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2005, 03:25 PM   #6
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Is your bot behind a router ? In which case you'll have to setup your firewall and your bot so they both know what ports the bot is going to use.

You can create your master account on the bot when it's run for the first time in -m mode. Once it's created, you should .save the user database and restart the bot without the -m mode (-nt is usually required by the sitebots).
Harm is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2005, 05:27 PM   #7
moreniu
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
Default

thz!!!!!!!
its fine now
just learning how to configure that!
now I can log via telnet and do all comands but in the dcc chat still not working.
moreniu is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
admin, eggdrop, fine, ioftpd, working

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upload drop to 0 and stall... netguru General Discussion 4 09-12-2007 09:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)