Old 11-08-2004, 04:22 PM   #1
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default /msg problem

Hello!
Very nice work, pleasure to use it!
I have encountered an problem though.
Most likely it´s me doing something wrong, since i´m new on this..
We use +i on our chnl and site invite works great(although i can´t seem to restrict it with a flag, no matter what flag i set i´m always allowed to do site invite)
However, there will be several users without access to site invite, so i was trying to use /msg invite
Adding a user is no problem at all.
Sending an password to the bot for that user-account is no problems either.
The problem is when the user tries to login..
[20:55] @|iNViTE|: [4INTRUDER] + Nick (blahblah@c-d32a72d5.04-66-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se) tried to invite himself with invalid login!
Anyone who knows what i need to do?
I read that they recomended ioPassword by Warc, i Downloaded it but have no idea how to use it..
The best thing i think though is to get this already built in feature to work.
Any help is highly apreciated.

( using latest ioFTPD-r, ioA and dZSbot)

- maX1mus
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2004, 04:27 PM   #2
eRRa
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 11
Default

nickname and userpass is cAsEsenSeTic
You can also tyr adding ppl with host and not ip only .. ???
Don't know if that helps.
eRRa is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2004, 04:59 PM   #3
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

Thanks for the fast reply!
I already checked and i typed nick, pass etc CaSe..
I did as follows:
1. .+user <nick> *!blah@*cust.bredbandsbolaget.se
2. /msg <botnick> pass <password>
3. /msg <botnick> !invite <password> <#chnl>

It says "tried to invite himself with invalid login!".
Any help is apreciated.

- maX1mus
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2004, 03:51 PM   #4
bounty
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 529
Default

Quote:
Originally posted by maX1mus
Thanks for the fast reply!
I already checked and i typed nick, pass etc CaSe..
I did as follows:
1. .+user <nick> *!blah@*cust.bredbandsbolaget.se
2. /msg <botnick> pass <password>
3. /msg <botnick> !invite <password> <#chnl>

It says "tried to invite himself with invalid login!".
Any help is apreciated.

- maX1mus
try : /msg <botnick> invite <password> <#chnl>
or : /msg <botnick> !invite <ftplogin> <ftppassword>
bounty is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2004, 06:23 AM   #5
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

Thanks a lot guys!
I´m sorry about this "mess" since this looks to be a windrop-issue.. ?
Anyhow i found out what the problem was,
The user needed +o flag to be able to use the cmd..
Now it works like a charm

Thanks anyway!

- maX1mus
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
/msg, invite, problem, site, user

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)