Old 09-27-2003, 08:27 AM   #91
mapis
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 106
Default

[03:00] Unsupported URL: Jackass: The Movie
[03:00] Tcl error in script for 'timer35567':

and still around
mapis is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2003, 12:52 PM   #92
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Quote:
Originally posted by NeoXed
Anyone else have a problem with announcing dirs that are at least 3 deep..

<SLUT> -New Release- RiPS/0925/Test.Rls-WORD by neoxed@SiteOps

It should be APPS/RiPS/0925/Test.Rls-WORD

If its more then 3 dirs deep, it just ignores the beginning dirs...
*cough*

Anyone else had this problem?
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2003, 01:02 PM   #93
bounty
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 529
Default

Quote:
Originally posted by NeoXed
*cough*

Anyone else had this problem?

it's the normal way it should work

if you want another way just code it yourself !!

have fun
bounty
bounty is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2003, 02:25 AM   #94
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

heh, what?

I don't follow
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2003, 09:19 AM   #95
cpas
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 21
Default

Thx again bounty !
cpas is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2003, 11:48 AM   #96
VaNisH
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 7
Default New Error

I use last sitewho
and i get error
Tcl error [proc_bandwidth]: couldn't duplicate input handle: bad file number
VaNisH is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2003, 12:47 PM   #97
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default Re: New Error

Quote:
Originally posted by VaNisH
I use last sitewho
and i get error
Tcl error [proc_bandwidth]: couldn't duplicate input handle: bad file number
rtfm..
eggdrop.exe -nt
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2003, 04:48 AM   #98
alturismo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 265
Default

working fine here bounty, also the free command again

ncie work
alturismo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2003, 02:19 AM   #99
Unique
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 231
Default

Mhm yesterday i installed all latest dzsbot and ioftpd.
And i get an error on !allup !gallup etc:
ERROR in clsUser::ReadUserfile() at line 0 : Overflow
ERROR: could not open userfile "0"
LastError =

After that it posts some stats which r bugged.. leaving out user 0.

I renamed ioFTPD to Unique on my ftp, so i figured that musta be the prob, renamed it back and still same
User 0 seems to be just fine in both the useridtable and the /users dir :S Its working normal too if i login etc.
Either way nother thanks for your work b0unty, rest of bot is still damn nice (although im still experiencing announce skipping, especially when stuff gets added fast to ioftpd.log (for instance sfv and update on same second.. it will **** update announce )
Gonne try compile a new windrop tonight, maybe that helps.. or my cygwin version sucks :/ but cant really change since my openssh needs it

/edit: mm found another person with this prob
http://www.ioftpd.com/board/showthre...e&pagenumber=3
he fixed it though, but @ my place useridtable matches my /users dir

/edit2: ADDiCT helped me, and it seems my 0 user had weird negativ timer values
Unique is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2003, 04:54 AM   #100
r0ddy
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 18
Default

i dont have any answer when i do !free

i'm sure to have well configured the dzbot.tcl

really weird
r0ddy is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2003, 08:16 AM   #101
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

what message do you get in dcc with bot when doing !free
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2003, 08:55 AM   #102
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

the latest dZSbot 0.93 zip has an outdated ioDiskSpace.exe version, please dowload this one : http://home.no.net/addict99/files/ioDiskSpace.exe
and see if the !free problem still occurs.
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2003, 11:45 AM   #103
ddeca
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 73
Question hey...

If the bots sits in 2 chans and recives a /msg BotName !invite Name Pass

Then the bot invites the user to both chans...

Is there a way to make the bot invite to only one of those chans

/ddeca
ddeca is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2003, 12:02 PM   #104
Unique
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 231
Default

yep code it yerself (*cough copy paste 99.999% from normal invite and change a few words*)
i did that too as a code noob and it even worked

But yep its indeed a thing that might be nice to add standard
Unique is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2003, 12:24 PM   #105
ddeca
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 73
Default okey....

I got it ....

set chanlist(INVITE) "#CHANNAME"

to the one that it should invite to...

But next question will be...

Is there a way to have to 2 chans and get it to read the flag 1 or M and then it invite to second chan as well (staff chan)

hope u guys understand what want to do...

/ddeca
ddeca is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bounty, dzsbot, fun, link, update

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)