Old 03-19-2003, 03:26 PM   #1
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default Problem with DZSBot

ok,i start a new thread cause i have several probs with dzs!
Sitewho dont work,cant find binary it always says,New Dir,DeleteDir work,Race stats,Halfway and all this stuff dont work,Upload dont work.
All is set up correctly,i looked over and over in the config,and cant find mistakes.
I am running ioFTPd 4.10,newest ioA and newest DZSBot.
all this is on .Net

Any Idea why its like this?
malexx is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2003, 05:15 PM   #2
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default

now a more stupid question

+ copy .exe, .ini and all who.* files into sitebot root dir

you mean the eggdrop root? or what?
malexx is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2003, 02:11 AM   #3
caladan
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 179
Default

now we start stepe by step:


u NEED AT LEAST ioFTPD 4.1.5 to get sitewho working.

sitebot = eggdrop/windrop + announcing script so yes .. this means windrop/eggdrop root.

and if announcing of new dir del dir etc don't work u really should learn how to setup dZSbot .. go through the options and READ CAREFULLY and special: READ THE ****ING MANUAL!
caladan is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2003, 07:23 AM   #4
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default

thx for answer,but maybe you should start to read the ****ing Posts:
New Dir,DeleteDir work,Race stats,Halfway and all this stuff dont work,Upload dont work
malexx is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2003, 06:10 PM   #5
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default

Running DZSBot with sitewho on .net

all was working fine,but now theres always this message when executing sitewho.exe

the specifield module could not be found

the setup is OK

any Ideas maybe?
malexx is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dzsbot, find, idea, problem

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)