Go Back   FlashFXP Forums > > > >

! Other Scripts Support Support for all other scripts...

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-29-2004, 04:37 PM   #1
Bennie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Unhappy ioIsotope error

Hi,

I configed what I should do what the readme told me but when I connect to my ftp server I get this error: "Error: ioIsotopeHelper isn't installed correctly. Please fix before using ioIsotope GUI."

I would love to install it but where can I find it
Bennie is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2004, 04:52 PM   #2
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

ioIsotope is currently only available to registered foundation users. Please update your vBulletin user profile with your ioftpd.com/members information.

http://www.ioftpd.com/board/member.p...on=editprofile
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2004, 04:55 PM   #3
Bennie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default

K, done
Bennie is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2004, 05:03 PM   #4
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

You must add the 'ioIsotopeHelper' SITE command, from the manual:
Code:
2. Add those to your ioftpd.ini:

[Script]
ioIsotopeHelper = TCL ..\scripts\ioIsotope.itcl

[Ftp-SITE-Permissions]
ioIsotopeHelper = 1M
However, this is for older ioFTPD versions, darkone renamed many of the .ini options. Use the following instead:
Code:
[FTP_Custom_Commands]
ioIsotopeHelper = TCL ..\scripts\ioIsotope.itcl

[FTP_SITE_Permissions]
ioIsotopeHelper = 1M
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2004, 05:14 PM   #5
Bennie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default

Thnx it's working now

Nice program :banana:
Bennie is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2005, 05:59 PM   #6
Bennie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default

Now I got another problem.

When I'm connected it says: '0.0' is not a valid floating point value.

And it's spamming my screen with thoose error message...
Bennie is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 01:03 AM   #7
PopWeasel
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 181
Default

Latest version of ioIsotope has many known bugs and the project's in limbo til another developer adopts it. So for a gui, use ioGui (or your ftp client ) or wait til someone finishes developing ioIsotope..
PopWeasel is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 01:34 AM   #8
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

The source code is available but nobody took over this project yet. (see this thread)
Harm is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2005, 09:47 AM   #9
pl3x59
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Default

Hi,

I have the same problem
I add my information in my profil and I'm registered foundation user.

so

where is the problem plz !

Thx in Advance
plex

--- ok it's done--
pl3x59 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error, fix, ftp, installed, ioisotope

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uploading to several servers alftore General Discussion 6 05-25-2005 08:33 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:11 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)