Go Back   FlashFXP Forums > > > >

! Other Scripts Support Support for all other scripts...

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-02-2007, 01:01 PM   #1
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default Showlog crashing

I have a problem with showlog 1.4.

Im useing io 5.8.5r and showlog script with it. It has worked execellnent the past few month and I love it and cant be without it. But it has turn its back on me now.

When I start the windows machine I get an error message that windows want to send a error report becuase showlog didnt work properly or something. U know the message you get when something crash.

And when I start ioFTPD and use the command "SITE SHOWLOG ALL -r" I get return message: command failed.

Nothing in the error log.

What is wrong? And its weird becase I havent tourch ioFTPD directory the last 2 month. This problem turned up a few weeks ago. Cant remember If I did anything.

Anyone? or mr_F ?
odd is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2007, 09:36 PM   #2
mr_F
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default

hey odd,

that's weird, i've never had showlog crash on me. if you like you can send me your logfile and i can do some debugging to see wtf is going on. mr_F(at)boringjuice(dot)com if you are interested in the help.

-F
mr_F is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 01:51 PM   #3
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

I found the problem. It was a corrupt xferlog iguess, becuase I used a old logfile and it worked perfectly.

Nothing wrong with your script.
odd is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 02:43 PM   #4
mr_F
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default

yeah i was thinking it must be a corrupt xferlog.
I was curious how it got corrupt though.
mr_F is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2007, 01:24 PM   #5
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Its probably one of all the power cuts I had recently that may have corrupted the xferlog. Cant think of anything else.
odd is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error, ioftpd, message, problem, showlog

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:34 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)