Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-11-2004, 07:24 PM   #1
Lormen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
Default ioFTPD and commands

hi, i am having a bit of a problem with my ioFTPD, just recently i have been unable 2 use commands in my FlashFXP with my ioFTPD, i cannot add users, SITE change or any other command. I have done nothing to change this that i can remember. What can i do to sort this very strange problem?

Thanx
Lormen is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2004, 07:32 PM   #2
icefuzion
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 37
Default

This could be a lot of things...it could be flashfxp itself..or if its ioftpd maybe your site commands listed in your ini are not loading...

tell us more about your ioftpd configuration and show us exactly what happens when you do the site <command> in flashfxp..
icefuzion is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2004, 08:05 PM   #3
Lormen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
Default

hmm, well.. i do the command e.g "SITE ADDUSER me me *@*" and it just times out, it shouldnt really be my FlashFXP because it has been working up to a few days ago. What exactly do you need to know?
Lormen is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2004, 08:10 PM   #4
Lormen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
Default

SITE ADDUSER me me *@*
Connection lost: ME!!!!

Is exactly wat i get.
Lormen is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2004, 05:09 AM   #5
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

You could start by providing us with useful information; such as your ioFTPD version, a time stamped FTP session log and either attach your ioFTPD.ini or paste all script post/pre commands and events.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2004, 07:34 AM   #6
Lormen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
Default

ioFTPD V. 5-8-0r
Attached Files
File Type: ini ioftpd.ini (11.3 KB, 42 views)
Lormen is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2004, 01:20 PM   #7
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

The problem is the pre_command sitewho script. There's a bug in that script which blocks other site commands.

Instead of:
[FTP_Pre-Command_Events]
site = EXEC ..\scripts\sitewho.exe template=2 show_hidden_users

Use:
[FTP_Custom_Commands]
who = EXEC ..\scripts\sitewho.exe template=2 show_hidden_users

If that doesn't solve it, are there any entries in /logs/SystemError.log?
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2004, 04:10 PM   #8
Lormen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
Default

Thank you very much, that has fixed and it now works totally perfectly.. ioFTPD RULES!!!!!!!!!!!!!!!!
Lormen is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
change, commands, flashfxp, ioftpd, problem

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:19 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)