Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-17-2003, 06:59 PM   #1
NiQ
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 16
Default Help with setting up server behind router

I have tried EVERYTHING but it wont work..

Kan anyone send me an ioftpd.ini file that works behind a router?I know i have to change some lines in the file but my .ini file is really screwed up i think
I dont even know how it should look like! If there arent anyone who can send me a file, can anyone explain how to set up a server behind a router?

Thnx..
NiQ is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2003, 08:53 AM   #2
surtin
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 24
Default

Under devices there's a device called [Any], under it, it should have something like:

Host = <external IP>
Ports = 1024-2048
Random = True
Bind = <internal IP>


Also it'd be a good thing to read the docs.

http://www.ioftpd.com/documentation/
surtin is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2003, 09:18 AM   #3
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default Re: Help with setting up server behind router

Quote:
Originally posted by NiQ
I have tried EVERYTHING but it wont work..

First thing is - is your router setup correctly?

Have you tried it with another ftpd program - does it work?

As stated, try reading the docs here and on other ftpd web pages
to get a grasp on router settings - not all routers are created with
ftpd's in mind and all default router settings have to be adjusted
to get a ftpd to working condition.

TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
file, router, send, server, setting

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to disable "Command Tokens" shawn1 General Discussion 6 10-28-2004 03:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)