Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-07-2006, 02:34 PM   #1
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default uinfo + credits

I have a clean install of ioftpd. When i try site uinfo <username> i get this:

[R] 200-.--------------------------------[User Info]----------------------------------.
[R] 200-| |
[R] 200-| Login: ioFTPD Group: ioftpd |
[R] 200-| Unfo : Speed of light Flags: 1MTH |
[R] 200-| |
[R] 200-| Credits: 0.000000MB WkUp: 0KB |
[R] 200-|Credits: 0.000000MB
[R] 200-µRatio : Unlimited WkDn: 0KB |
[R] 200-| |
[R] 200-| Ip1. *@* Ip2. |
[R] 200-| Ip3. Ip4. |
[R] 200-| Ip5. Ip6. |
[R] 200-| Ip7. Ip8. |
[R] 200-| |
[R] 200-'-----------------------------------------------------------------------------'

So that's look ok. But it isn't. The credits and wkup and wkdn are always 0.
i edited my transfercomplete file. So when i upload something i see this:

[R] 226 [Section: Default]-[Free: 50GB]-[Ratio: 1:3]-[Speed: 2442.1kb/s] [Credits: 28MB]-[UL: 0.06GB]-[DL: 0.00GB] Transfer complete.

So the credits raise but why they don't race with uinfo?

Greetz

gibson
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 02:54 PM   #2
tuff
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 277
Default

hmmm, people with leech, ie. Unlimited ratio dont get credits
__________________
#iotools #ioftpd (both on efnet)
tuff is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 02:59 PM   #3
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default

what flags does he need to have because i have a user test with flags hgtw and it doesn't work. Same fault. uinfo=show no credits.

he just have the G flag now
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 03:05 PM   #4
tuff
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 277
Default

it aint flags, its RATIO!

site change <username> ratio 3

will remove his leech, and his credits will show
__________________
#iotools #ioftpd (both on efnet)
tuff is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 12:08 AM   #5
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default still the same

it doesn't. Any solution?:

[R] 226 [Section: Default]-[Free: 27.24GB]-[Ratio: 1:3]-[Speed: 318521.2kb/s] [Credits: 380MB]-[UL: 0.12GB]-[DL: 0.00GB] Transfer complete.


[R] site uinfo test
[R] 200-.--------------------------------[User Info]----------------------------------.
[R] 200-| |
[R] 200-| Login: test Group: trial |
[R] 200-| Unfo : Vote ioFTPD for president Flags: 3G |
[R] 200-| |
[R] 200-| Credits: 0.000000MB WkUp: 0KB |
[R] 200-|Credits: 0.000000MB
[R] 200-µRatio : 1:3 WkDn: 0KB |
[R] 200-| |
[R] 200-| Ip1. *@* Ip2. |
[R] 200-| Ip3. Ip4. |
[R] 200-| Ip5. Ip6. |
[R] 200-| Ip7. Ip8. |
[R] 200-| |
[R] 200-'-----------------------------------------------------------------------------'
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 02:57 AM   #6
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default

no one or just not waked up

this is what i have in the user file

so like you see: credits 0 0 0 389154 0 0 0 0 0 0. He count the credits but doesn't show on uinfo

monthup 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 129718 52 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
monthdn 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
limits 0 0 1 1 5
ips *@*
groups 101
flags 3G
dayup 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 48828 21 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
daydn 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
credits 0 0 0 389154 0 0 0 0 0 0
allup 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 129718 52 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
alldn 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
admingroups

Last edited by gibson; 08-08-2006 at 03:04 AM.
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 04:31 AM   #7
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default

i think i know the probem. Like you can see only the middle numer increase.

credits 0 0 0 389154 0 0 0 0 0 0

When i do uinfo i got 0 credits.

When i manualy change the first number in credits >>0<< 0 0 389154 0 0 0 0 0 0

then my uinfo credit increase.

Does anybody know why??? Why doesn't the first number automatic increas??
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 05:40 AM   #8
gibson
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default

solved.

gibson
gibson is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 01:13 PM   #9
tuff
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 277
Default

you have that user in a different credit section
__________________
#iotools #ioftpd (both on efnet)
tuff is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
200-|, credits, ioftpd, upload, [r]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)