Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports If you discover any bugs that we are not aware of, please post it here so it may be corrected.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-11-2003, 01:39 PM   #1
PeeWee
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 11
Default io ****s up nfo files with tls transfer?

Hi.Looks like there is a bug in io when tls is used. It ****s up all nfo files when i use auth tls in ffxp. Plaese fix this bug cause i like to use tls transfer. ThX
PeeWee is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2003, 10:47 PM   #2
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

I'm aware of this.. it's fixed in the coming version
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2003, 04:14 AM   #3
Pichento
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 327
Default

use version 4.1.5

Error only happens in 4.5.0+
Pichento is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bug, files, nfo, tls, transfer, fucks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
auto resuming? domin8or General Discussion 1 10-29-2004 02:35 PM
3.7.0 Known bugs darkone Bug Reports 6 12-10-2002 07:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)