Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports If you discover any bugs that we are not aware of, please post it here so it may be corrected.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-26-2003, 07:00 PM   #1
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default Bug with Add Group??

I am not able to add Groups to the server............i am using the newest version!!!!

My config is ok,for sure!!!!!!!!

Anyone else with this problem?
malexx is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2003, 04:23 AM   #2
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Are you sure you just didnt overwrite your old config with new files.. in that case you have files in both user & group dirs that don't belong there (& they're causing the trouble)
darkone is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2003, 10:49 AM   #3
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default

hm,dont know,....but i did a fresh install again,and now it works,so it was for sure my fault!
malexx is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
add, config, group, problem, server, bug

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
keep CHMOD attributes in copied folder jbr General Discussion 1 01-26-2005 04:39 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)