Old 05-24-2008, 01:31 AM   #1
onesikgypo
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default Having problems with commandline -get SITENAME

Hey, im having a bit of problems running flashfxp from the command line.

If i do the following:

Flashfxp.exe Site_Name

then it will connect fine.

But if i do:

Flashfxp.exe -get Site_Name\file.txt;Site_Name2\path

In the flashfxp window it says "trying to resolve -get Site_name" - and then ofcourse, the connection fails.

Help would be greatly appreciated.
onesikgypo is offline  
Old 05-24-2008, 02:45 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

the -get argument is intended to start the transfer queue as if you were manually pressing "transfer queue" and is not valid in the context of the example you attempted above.

try something like
Flashfxp.exe -fxp Site_Name\file.txt;Site_Name2\path\file.txt

if you're transferring a file you need to provide the filename for the target as well.
bigstar is offline  
Old 05-24-2008, 02:51 AM   #3
onesikgypo
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default

Didnt seem to work, still had the exact same problem:

Unable to resolve host: -fxp Site_Name

maybe this is a bug, it keeps on looking for a sitename/host for the "-switch"
onesikgypo is offline  
Old 05-24-2008, 09:50 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I'm so sorry, I was actually following the example in the help file, turns out the example is wrong.

It should look more like this
Flashfxp.exe –fxp <site1;site2> -remotepath=<path or path to file> -remotepath=<path or path to file>
bigstar is offline  
Old 05-24-2008, 09:57 AM   #5
onesikgypo
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default

still the same issue, when i do

Flashfxp.exe -fxp Site_1;Site_2

the first site fails to connect as it attempts to resolve '-fxp Site_1' but the 2nd site connects fine
onesikgypo is offline  
Old 05-24-2008, 10:09 AM   #6
onesikgypo
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default

my mistake - no longer an issue - thanks for your help
onesikgypo is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, flashfxp.exe, problems, resolve, site_name

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)