Go Back   FlashFXP Forums > > > >

FlashFXP 4.1 beta feedback Please post all 4.1 beta comments, suggestions and bug reports in this forum.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2011, 10:21 AM   #1
jamng
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 71
Default Drag and Drop Looks Broken

Looks like dragging and dropping in local browser for me is broken. I grab one folder and drop it into another and it seems to do it but the files are gone.
jamng is offline  
Old 06-26-2011, 02:17 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,876
Default

https://oss.azurewebsites.net/forum/genera...e-posting.html
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 06-26-2011, 02:40 PM   #3
jamng
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 71
Default

* FlashFXP v[4].[1], build [1599], [X]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [X] Windows 7, [ ] Vista, [ ] WinXP, [ ] Other (specify)
* Running behind hardware router/firewall [X] Yes & Model [Cisco/Linkss E3200 router with DDWRT software ], [ ] No, [ ] Not sure
* Running software firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [X] No
* Running Antivirus [X] Yes, Name [AVG 2011 ] or [ ] No
* Internet Connection [X] DSL, [ ] CABLE, [ ] Other(specify)

Drag/drop on a local folder (local drive it isn't going through a router/firewall) into another local in the SAME window. It works for me if you drop/drop to the other window.

Works with previous builds. I use FlashFXP to manipulate/collate folders like this all the time.
jamng is offline  
Old 06-26-2011, 03:01 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

The current beta release is a bust due to several mistakes on my part, It was rushed out to fix an issue where overwrite would append the data to the existing file instead of replace it.

My intent was to back port a quick fix to the last svn commit and recompile and exclude all of my new untested code, however everything went horribly wrong and some of the new work in progress code was included in build 1499.

There is no way to do a quick fix and everything is quite a mess right now, I have a huge mess to sort out.

I have pulled 1499 from the website until I can get this all worked out.

The bug you experience is due to some of the files from the backport being mixed with the latest dev copy, when I compiled 1499 it used the wrong source files in some cases and this is the case with the local file browser.

I have a buddy who uses multiple VMs instead of dealing with svn for back ports, perhaps he's on to something with that.. though not really practical for beta builds..
bigstar is offline  
Old 06-26-2011, 03:13 PM   #5
jamng
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 71
Default

No worries, I retrieved my files from a backup so nothing was lost on my end and I rolled back to a local copy of the previous beta of FlashFXP.

Cheers.
jamng is offline  
Old 06-26-2011, 08:51 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This should be fixed in the new build, please let me know.
bigstar is offline  
Old 06-27-2011, 08:26 AM   #7
jamng
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 71
Default

Seems fine from a couple of the quick tests that I did (including drag/drop working). Playing with it some more.

Thx!
jamng is offline  
Closed Thread

Tags
broken, drop, files, folder, local

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)