Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-03-2005, 01:49 PM   #1
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default connection timed out

I'm trying to connect to xbins but it says my connection is timed out ...i know i am doing everything correctly because i've done it on other peoples computers...i can ftp to my xbox... however i can't see any files on xbins because it says my connection is timed out. i turned off the firewall...and i have tried this on my desktop and laptop. i am useing a netgear router...any help would be appreciated....and i turned off passive mode
onemizzouman is offline  
Old 02-03-2005, 04:43 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,881
Default

you've done so many things, except reading something that is required http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=4745
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-03-2005, 05:35 PM   #3
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default woops

i read it, i was just ignorent/lazy... i'l put alll that stuff in later today...sorry
onemizzouman is offline  
Old 02-03-2005, 05:43 PM   #4
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

i am running xp home...i have flashfxp version 3.0.2.1045....it's the trial one i guess...on one computer i have panda antivirus and windows sp2 but like i said i dissabled the sp2 firewall and on the other computer i have panda antivirus/firewall...dissabled the firewall not the antivirus on them. I connect through fusion (my isp provider) through a cable modem but i have a priority based shared bandwidth thing with all the other people in my apartment complex. (which yes i know blows)

let me know if you need more info...sorry i'm not at home now
onemizzouman is offline  
Old 02-03-2005, 06:55 PM   #5
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,881
Default

what is xbins?
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-03-2005, 07:07 PM   #6
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

xbins is a room in mirc that allows one to retrieve files and such related to an xbox...i know this is not a xbox related forrum but my problem is not with that aspect...when i try to connect to this "server"?? with the files, it will says i am connected then after some time it says that the "connection timed out" and will retry in x seconds. the way it is supposed to work is that you connect to this sight and there should be files there that you can ftp from that server in mirc to your computer...but i can't connect to the files. it's wierd because i can do this on other people computers using the same configs in flashfxp and i don't know what else could be causeing the problem...as far as i know there is no community firewall with my appartment complex...because i have tried to do this in other places where the network has a firewall and i get a different error message after it actually connects to xbins, it says there is a "list error" when i do that..but i think that is why that happens...hope this makes sense

the path is "efnet" for the server
then "xbins" once you connect
then "/msg xbins !list" to get a message back from a bot that sends you the password and such to use in an ftp program
when i enter that info is when i run into the problems witht he connection timing out
onemizzouman is offline  
Old 02-03-2005, 08:16 PM   #7
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,881
Default

can you connect to other ftp sites using flashfxp?
can you connect to xbin using your web browser or ftp.exe?
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-03-2005, 11:28 PM   #8
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

can you give a good example of another ftp site?
as to the other question i'm not sure the site is in a irc....can you use a browser like firefox to get to those things?
onemizzouman is offline  
Old 02-04-2005, 01:15 AM   #9
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,881
Default

ftp.microsoft.com
ftp.optonline.net
ftp.aol.com
1000s other ftp sites you can try
yes you can use your web browser to connect to ftp sites
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-04-2005, 01:45 AM   #10
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

yes i can get to other sites using flashfxp (ftp.microsoft.com) and yes i got to a version of xbins.... distribution.xbins.org using my browser but what is on there is not the same as what is on the irc version.
onemizzouman is offline  
Old 02-04-2005, 05:02 AM   #11
Joker
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 182
Default

disable pasv mode and it will work hopefully
Joker is offline  
Old 02-04-2005, 02:22 PM   #12
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

been there done that still no good for some reason
onemizzouman is offline  
Old 02-07-2005, 01:46 PM   #13
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

So does anyone know what else could be causing this problem???? any help would be great
onemizzouman is offline  
Old 02-07-2005, 05:15 PM   #14
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I'm still waiting for you to post the following information
http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=4745
bigstar is offline  
Old 02-07-2005, 05:40 PM   #15
onemizzouman
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 9
Default

i am running xp home...i have flashfxp version 3.0.2.1045....it's the trial one i guess...on one computer i have panda antivirus and windows sp2 but like i said i dissabled the sp2 firewall and on the other computer i have panda antivirus/firewall...dissabled the firewall not the antivirus on them. I connect through fusion (my isp provider) through a cable modem but i have a priority based shared bandwidth thing with all the other people in my apartment complex. (which yes i know blows) I am using a netgear router...is there any other info you need?
onemizzouman is offline  
Closed Thread

Tags
connection, ftp, timed, turned, xbins

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)