Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-28-2006, 05:26 PM   #1
theo_t
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default some questions

hi, i would like to ask, first thing, i have a 25 kb/sec upload speed, when uploading, i only get 1.6 kb or 3.2 kb or maybe 4.8 and most is 0 kb it freezes at 0 kb, why? my second question is, when uploading and internet refreshes, and they ask em resume or overwrite or ... i click on resume, and it overwrites, it doesnt resume, i clicked on configure, and selected auto resume and still it overwrites anmd restart uploading from the begining, now they don't ask me no more, it automatically restarts, why ?
theo_t is offline  
Old 12-28-2006, 05:38 PM   #2
theo_t
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default

* FlashFXP v.3.3.6.1125 Unregistered
* windows XP
* not sure if running behind NAT/router
* im not running firewall ( i think, dunno how to see if yes or no, but i think no )
* no, dont have any anty virus
* cable

Last edited by theo_t; 12-28-2006 at 05:43 PM.
theo_t is offline  
Old 12-28-2006, 06:20 PM   #3
theo_t
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default

resuming is working with newest version, but still want a answer to my second question
theo_t is offline  
Old 12-29-2006, 02:41 PM   #4
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,880
Default

post session log where flashfxp overwrite file instead of resume.
and what is exact configuration of your 'file exist' settings
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 12-29-2006, 07:34 PM   #5
theo_t
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by MxxCon
post session log where flashfxp overwrite file instead of resume.
i downloaded newest version, resuming is working fine, but about the speed being too slow, how to fix that, if i should show the exat configuration of my file exit, how to do that?
theo_t is offline  
Closed Thread

Tags
clicked, overwrites, resume, upload, uploading

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)