Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-03-2006, 10:33 AM   #1
qwerty012
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default FlashFXP wont start.

* FlashFXP v[ 3].[4], build [RC3],[X]unregistered
* OS [X] Other (Windows Server 2003 Enterprise SP1)
* Running behind NAT/router [X] Yes & Model [Netgear DG834GT]
* Running firewall [X] Yes, Name [Built in to Router. None on computer],
* Running Antivirus [X] No
* Network [X] ADSL

Here is my problem. I am trying to run flashfxp beta but it will not start. It has done that on other betas of flashfxp. Running as an admin or a normal user does not work. I double click the icon and windows shows the loading sign but nothing comes up on the screen.

Thanks.
qwerty012 is offline  
Old 06-03-2006, 02:04 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,876
Default

create new user account and try running it there. if it works, you'll know it's a problem with your user account. if it doesn't work there, that means you have system-wide issues.
MxxCon is offline  
Old 06-04-2006, 02:21 AM   #3
qwerty012
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default

Yep it's system wide. Running it with another new created admin and normal account does nothing. Thanks.
qwerty012 is offline  
Closed Thread

Tags
flashfxp, running, start, windows, [x]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)