Go Back   FlashFXP Forums > >

Programming Need help with C/C++/Delphi? Ask here and make us all laugh.

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-13-2005, 10:07 PM   #1
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default strange behavior working with OnResume

working with a script dealing with the OnResume function. not quite sure what's going on with it.... here's what happens:


APPE
somefile.file
Negotiating SSL/TLS session...
SSL/TLS negotiation successful...
SSL/TLS connection using cipher RC4-MD5 (128 bits)
550-filename(argv[2]=/!script_testing/uploadcompletetst/somefile.file)
150 Opening BINARY mode data connection for
somefile.file
TYPE A
226-File somefile.file (8.34 MB) has been downloaded 2 times totaling 16.68 MB.
226-[UL: 69856.21MB] [DL: 1194.18MB] [Speed: 0.00K/s] [Free: 16.86GB]
226-[Section: root] [Credits: 0.00MB] [Ratio: Unlimited]
226 Transfer complete.
200 Type set to A.
PASV
227 Entering Passive Mode (192,168,0,100,8,3)
LIST -al
Negotiating SSL/TLS session...
SSL/TLS negotiation successful...
SSL/TLS connection using cipher RC4-MD5 (128 bits)

independent from everything else that nobody can help me with that this event is gaying up (i think some environment variables aren't working at all), my ioDLcount script is for some reason executed.

calls to ioDLcount include (taken from INI just to be sure):
OnDownloadComplete = EXEC ..\scripts\ioDLcount\ioDLcount.exe
dlcount = EXEC ..\scripts\ioDLcount\ioDLcount_viewer.exe

that's it. so i don't know why it's being called on this event, it's very very very strange to me, seems like a bug.
mr_F_2 is offline  
Old 03-14-2005, 12:51 AM   #2
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

Test.bat:
Code:
@echo off
echo test script
ioFTPD.ini:
Code:
[Events]
OnDownloadComplete	= EXEC ..\scripts\test.bat

[FTP_Custom_Commands]
test =  EXEC ..\scripts\test.bat
Resume with APPE test in FFXP:
Code:
[00:46:58] [L] site test
[00:46:58] [L] 200-test script
[00:46:58] [L] 200 Command successful.
[00:47:01] [L] TYPE I
[00:47:01] [L] 200 Type set to I.
[00:47:03] [L] PORT 192,168,0,1,7,183
[00:47:03] [L] 200 PORT command successful.
[00:47:03] [L] APPE test.zip
[00:47:03] [L] Connected. Negotiating SSL session..
[00:47:03] [L] SSL negotiation successful...
[00:47:03] [L] SSL encrypted session using cipher RC4-MD5 (128 bits)
[00:47:03] [L] 150 Opening BINARY mode data connection for test.zip.
[00:48:31] [L] 226 Transfer complete.
[00:48:31] Resumed: test.zip 165.69 MB in 1 minutes 27 seconds (1,942.5 KB/s)
[00:48:31] [L] TYPE A
[00:48:31] [L] 200 Type set to A.
[00:48:31] [L] PORT 192,168,0,1,8,164
[00:48:31] [L] 200 PORT command successful.
[00:48:31] [L] LIST -la
[00:48:31] [L] Connected. Negotiating SSL session..
[00:48:31] [L] SSL negotiation successful...
[00:48:31] [L] SSL encrypted session using cipher RC4-MD5 (128 bits)
[00:48:31] [L] 150 Opening ASCII mode data connection for directory listing.
[00:48:31] [L] 226 Transfer complete.
[00:48:31] [L] List Complete: 205 bytes in 0.18 seconds (1.1 KB/s)
[00:48:31] Transfer queue completed
[00:48:31] Transferred 1 file totaling 165.69 MB in 1 minutes 30 seconds (1,942.5 KB/s)
test.bat is not executed when APPE is completed.
You sure you don't have a %[exec] call to your .exe in your TransferComplete file ?
Mouton is offline  
Old 03-14-2005, 05:08 PM   #3
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default

nope no calls to it in any of my text/ftp files.. and it's strange because it doesn't call any other scripts besides ioDLcount .. it's really baffling me ... i'll just consider it an anomoly.
mr_F_2 is offline  
Old 03-14-2005, 05:21 PM   #4
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

If you try to echo the arguments your receive in your .exe, maybe you'd have more info on what event is calling it...
Mouton is offline  
Closed Thread

Tags
connection, mode, somefile.file, ssl/tls, working

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site to site question, wont connect Xbox4144 General Discussion 3 01-09-2005 10:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:16 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)